Terugkomdag

Met de terugkomdag willen we je als afgestudeerde bij Ortho-Logos blijven ondersteunen in het ontwikkelen van handling, palpatie, moeilijk te bereiken triggerpunten. 
Alsook is het aan te raden om de minder relevante (= die je weinig in de praktijk gebruikt) triggerpunten van onder het stof te halen zodat je met een frisse blik deze terug kan inzetten in je behandeling. 
Zo gaan we op één dag door volgende topics die zelfs kunnen aangevuld worden met een suggesties. 

DAGINHOUD: 

– topic “vertigo” uitgelicht
– topic “shin splint” uitgelicht
– topic “lumbalgie” uitgelicht
– topic “cervicobrachialgie” uitgelicht 
– topic “posterieure keten” uitgelicht 
– herhaling meest voorkomende en moeilijkere triggerpoints 

We herhalen niet zomaar elke spier, we maken bij elke regio een adaptatie van de uitgangshouding zodat we onder andere hoeken ook dezelfde triggerpoints kunnen bereiken op een verantwoorde, veilige manier! 

Op aanvraag ook osteopathische benadering met myofasciale component van chronische locale tendo-musculo-skeletale ontstekingsproblematiek. Voorwaarden:  Diploma Dry Needling Ortho-Logos 
Docenten : Leduc Michel, Vos Marc, Vandingenen Nick

Dagindeling : De cursus gaat telkens door van 9 tot 17u.

Vanaf 8u30 bent u welkom en is er koffie/thee voorzien.Alle prijzen zijn inclusief cursusmateriaal; hand-out’s – desinfecteringsmateriaal – verschillende soorten naalden, lunch, koffie, thee, frisdranken en versnaperingen tussendoor. Parkeren is gratis.

Details opleiding