Marc

In 2006 studeerde Marc af als MSc in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen (aan het huidige UH) te Hasselt. Tijdens zijn stages kwam hij in contact met verschillende specialisaties binnen het vakgebied. Bij KRC Genk zag hij toepassingen van o.a. dryneedling bij sportblessures. Geïntrigeerd door deze tool, besloot hij om deze opleiding te volgen (Brugge 2006-2008 onderscheiding). Nadien studeerde hij Manuele therapie (Mechelen 2008-2010 onderscheiding) en applied kinesiology (2009).

Vanaf 2010 volgde hij met succes de zesjarige opleiding Osteopathie aan het Flanders International College of Osteopathy, dewelke met grote onderscheiding werd afgerond.

Op werkgebied startte hij meteen, na zijn basisopleiding als kinesitherapeut, op de dienst rug-en nekrevalidatie in het AZ te Geel. Parallel richtte hij zijn eigen solopraktijk op, die na enkele jaren is geëvolueerd naar een groepspraktijk voor kinesitherapie en osteopathie, gespreid over 2 vestigingen te Geel.

Vanaf 2006 kruisten de wegen met Nick Vandingenen en sinds 2011 kreeg Marc de opportuniteit te assisteren bij Michel Leduc. Visie en passie voor het vak werden een gemeenschappelijk goed.

Deze samenwerking leidde tot het oprichten van Ortho-Logos, zoals deze vandaag bekend is.