Marnik

In 2010 studeerde Marnik met onderscheiding af als Msc in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatie sport binnen de afstudeerrichting MSK (UHasselt en KUL). Tijdens een stageperiode bij KVC Westerlo kwam hij voor het eerst in contact met Nick, die hem de toepassing van dry needling demonstreerde.

Eenmaal afgestudeerd als kinesitherapeut is hij beginnen werken in een zelfstandige praktijk in combinatie met het werk als kinesitherapeut van de A- kern van toenmalig eersteklasse voetbalclub KVC Westerlo (seizoen 2010 – 2011 & 2011 – 2012).

Van 2010 tem 2012 begeleidde hij, onder andere samen met Nick, ook racepiloten tijdens de 24u races van Spa – Franchorchamps en Zolder.

Direct na het beeindigen van zijn studies kinesitherapie startte hij in september 2010 (samen met Nick en Marc) aan het FICO zijn studies osteopathie die in 2016 met onderscheiding werden afgerond. Gedurende deze 6 jaren kreeg hij onder andere les van Michel waardoor de contacten gelegd waren.

Na het behalen van zijn DO was Marnik actief als praktijkassistent op het FICO in de periode van september 2016 tot en met juni 2019.

In 2011 volgde hij reeds een dry needling cursus waarna hij deze behandelingsmethode direct heeft geintegreerd in zijn behandelingen. Vooraleer hij deel werd van het Orthologos team doorliep hij het volledige opleidingstraject omdat de benadering van dry needling bij Orthologos toch wel enige verschillen kent met zijn voorgaande opleiding.

Marnik heeft samen met zijn vrouw, die kinesitherapeute is, een groepspraktijk te Paal – Beringen.