KMO Portefeuille

Ortho Logos KMO Portefeuille
Voor alle opleidingen die men volgt bij Ortho-Logos kan men gebruik maken van de KMO- portefeuille. De KMO-portefeuille komt jaarlijks voor kleine ondernemingen tot 7500 € tussen in opleidingen en advies. Per opleiding bij een erkende dienstverlener komt de Vlaamse Gemeenschap voor 30% tussen in de prijs van de opleiding. Ortho-logos is een erkende dienstverlener.

Als u geen gebruik maakt van de KMO-portefeuille is uw plaats pas definitief na het betalen van het volledige bedrag.

Stap 1: U schrijft zich in

U schrijft zich in voor een opleiding via de website van Ortho-Logos. Meteen na inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van uw inschrijving. In bijlage vindt u de proforma factuur met alle info die u nodig heeft om een subsidieaanvraag in te dienen. Opgelet : indien u deze email niet ontvangen heeft, controleer dan zeker uw ‘ongewenste mail’!

Ik gebruik de KMO Portefeuille voor de eerste keer

Indien u voor de eerste maal gebruik maakt van de KMO-portefeuille dient u onmiddellijk uw onderneming te registreren op de website van het ‘Agentschap Innoveren en Ondernemen’.

Dit kan enkel via uw identiteitskaart en kaartlezer! U dient enkele gegevens over uw onderneming te verifiëren en in te vullen. Hou er rekening mee dat u vooraleer u dit kunt doen moet geregistreerd staan in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) als zelfstandige.

De registratie zal ongeveer één week in beslag nemen. Daarna kan u uw eerste project aanvragen.

Ik maakte al eerder gebruik van de KMO Portefeuille

Indien u reeds eerder betaald heeft via de KMO-portefeuille of uw registratie is in orde, dient u zo snel mogelijk uw subsidieaanvraag in orde te brengen via de website van de KMO-portefeuille. Ons DV.O-nummer = DV.O226134

Via de website van KMO-portefeuille vraagt u nu uw ‘nieuw project’ aan.
Na het doorlopen van de 5 tabbladen, ontvangt u via mail een ‘aanvraag tot storting’. Nadat deze storting van uw eigen aandeel (70%) door Sodexo Belgium nv ontvangen wordt, maakt de Vlaamse Overheid de subsidie (30%) eveneens over naar deze rekening. U ontvangt hiervan een melding per e-mail. Opgelet: deze totaalsom wordt op dit moment nog niet betaald aan uw dienstverlener Ortho-Logos.

Van zodra het totale bedrag (= inschrijvingsbedrag van uw opleiding) in de KMO-portefeuille zit, geeft u de opdracht tot het betalen van de factuur aan Ortho-Logos. U dient dus nogmaals in te loggen en uitdrukkelijk de opdracht tot betaling te geven (via de betaalknop). Als mededeling vermeldt u ‘uw naam’ en het ‘ordernummer’ dat u rechts bovenaan het pro formafactuur terugvindt.

Wanneer de betaling bij Ortho-Logos geregistreerd wordt, ontvangt u hiervan een bevestiging met in bijlage de definitieve factuur. Let wel: betalingen van Sodexo aan Ortho-Logos vzw zijn meestal een twee- tot drietal weken onderweg.

Hou er rekening mee dat ten laatste 14 dagen na het starten van de opleiding de KMO dient aangevraagd te zijn. In elk ander geval komt u niet meer in aanmerking voor de KMO-portefeuille en moet u het volledige bedrag betalen. Na deelname van de opleiding ontvangt u een aanwezigheidsheidattest.

Check ons handig stappenplan
Schrijf je in voor een opleiding
Via onze website
Subsidieaanvraag indienen
Via de website van KMO-portefeuille met onze bevestigingsmail
Storting eigen bijdrage naar Sodexo
70 % van je inschrijvingsgeld
Vlaamse overheid stort resterende bedrag
30 % van je inschrijvingsgeld
Je stort het totale bedrag naar ons
via de KMO portefeuille
Inschrijving afgerond
Je kan deelnemen aan je opleiding
Heb je nog vragen?

    Recente reacties
      Ads